tiistai 27. lokakuuta 2015

Tarkistussoitto

Hei! Haluan toivottaa hyvää tiistaiaamua Positiivareiden sivuilta lainaamieni mukavan mielen tuovien sanojen kera. Teksti  oli eilen Ajatusten Aamiainen -sivuilla. Aiemmin son ilmestynyt Positiivari Plussa -julkaisussa 10/1998. Yleisöpuhelimia ei enää ole, mutta ajatus muuten on edelleen mielestäni hieno.

Pikkupoika meni ruokakauppaan, tarttui tyhjään limsakoriin ja raahasi sen yleisöpuhelimen luokse. Hän kiipesi korin päälle ylettyäkseen puhelimeen, ja näppäili sitten seitsemän numeroa. "Hyvää päivää rouva. Haluaisin leikata nurmikkonne." Nainen vastasi: "Kiitos tarjouksesta, mutta minulla on jo ruohonleikkaaja."

"Rouva, leikkaan nurmikkonne puolet halvemmalla kuin hän, joka sen nyt leikkaa." Nainen vastasi olevansa erittäin tyytyväinen nykyiseen ruohonleikkaajaansa.

Poika ei kuitenkaan lannistunut, vaan jatkoi: "Rouva, lakaisen myös talonne edustalla olevan jalkakäytävän, niin että teillä on koko kulmakunnan kaunein nurmikko ja siistein katu." Taas nainen vastasi kieltävästi.

Hymy kasvoillaan poika pani luurin takaisin paikoilleen. Kauppias oli kuullut keskustelun, tuli pojan luokse ja sanoi: "Sinä olet sinnikäs kaveri. Haluaisin tarjota sinulle töitä."

Poika vastasi: 'Kiitos, mutta minulla on jo töitä - tarkistin vain teenkö sen riittävän hyvin."



aamunkajo1.blogspot.fi


Nautitaan päivän jokaisesta hetkestä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti